Cerifikati

CERTIFIKATI DEFIBRILATORJEV DEFIBTECH

Podjetje Defibtech USA je uveljavljen proizvajalec defibrilatorjev in sicer so defibrilatorji Defibtech na tržišču od leta 1999. Več informacij lahko najdete tudi na spletni strani www.defibtech.com . Defibrilatorji Defibtech imajo daleč največ preverjanj in testov, Defibrilatorji Defibtech so testirani po vseh najstrožjih normativih. Na tem linku, pa se lahko ogledate še seznam nekaterih od prejetih nagrad defibrilatorjev Defibtech: www.defibtech.com/news/awards

ERC smerice

SMERNICE ERC/AHA

Defibrilatorji Defibtech so v skladu z ERC in AHA smernicami, v kolikor se ERC/AHA smernice spremenijo, je nadgradnja defibrilatorjev Defibtech na nove smernice možna praktično takoj, brez dodatnih stroškov za uporabnika (preko SD kartice).

Ce certifikat defibtech

CE certifikat

Defibrilatorji Defibtech imajo veljani CE oz TUV Certifikat, CE certifikat se obnavlja na 4 leta.

FDA Defibtech

FDA certifikat

Med produkti, ki imajo FDA certifikat in tistimi, ki ga nimajo, so lahko velike razlike. FDA je Zvezna agencija za hrano in zdravila, (ang. Food and Drug Administration, kratica FDA), ki deluje pod okriljem ministrstva ZDA za zdravje. Gre za zelo stroge nadzore kakovosti in tisti, produkti, ki ta standard lahko dosegajo in vzdržujejo, so dejansko bolj varni in zanesljivi, od produktov, ki tega standard nimajo. Ta certifikat se obnavlja na 2 leti. (Ne)napovedane kontrole kakovosti proizvodnih procesov v podjetju in samih končnih produktov, pa FDA izvaja ves čas kontinuirano. Določeni konkurečni defibrilatorji, ki so na voljo na slovenskem tržišču, tega certifikata nimajo (oz. ga ne morejo pridobiti). Gre za prestižen pojem kakovosti in zanesljivosti, kateri ni dosegljiv vsakomur.

FAA Defibtech

FAA - Federal Aviation Administration Certificate

Defibrilatorji Defibtech imajo certifikat, ki omogoča uporabo defibrilatorja (litijeve baterije) na letalih.

Cerifikat za uporabo defibrilatorja pri extremnih temperaturah

Cerifikat za uporabo defibrilatorja pri extremnih temperaturah

Defibrilatorji Defibtech so testirani za delovanje na ekstremnih temperaturah (-20C), kar nima noben drug od konkurenčnih AED aparatov.

Za predložitev zgoraj navedenih certifikatov nas kontaktirajte na info@defibtech.si