Predstavitev

Defibrilatorji Defibtech se proizvajajo v ZDA.

Podjetje Defibtech je ozko usmerjeno v proizvodnjo defibrilatorjev. Odlikuje jih vrhunska tehnologija, inovativen design, 7-življenska doba baterija, velika kapaciceta šokov na eno baterijo (do 300), robustnost (ob padcu na trdo podlago se ne poškodujejo, testirano za padce iz višine 1,5m), defibrilatorji so odporni na vse vremenske pogoje, imajo visok IP.

Obiščite spletno stran proizvajalca www.defibtech.com

defibtech defibrilatorji

TEHNOLOGIJA:

Zahvaljujoč tehniki oblikovanja in napredni tehnologiji izdelave te prvovrstne naprave je podjetju Defibtech uspelo oblikovati polavtomatski defibrilator (AED) brez kompromisov in hkrati doseči najugodnejšo ceno na tržišču.

Defibtechov polavtomatski defibrilator so oblikovali inženirji z obsežnimi izkušnjami pri oblikovanju medicinskih naprav ter prav tako pomembnimi izkušnjami razvoja tehnološko naprednih ter masovno proizvedenih izdelkov namenjenih končnemu uporabniku. Člani naše ekipe so razvili bolnišnično opremo (npr. algoritme za zaznavo aritmije, ultrazvočne naprave, rentgenske sisteme brez filma, monitorje za spremljanje krvnega obtoka, defibrilatorje, ki omogočajo spremljanje pacientov preko telefona), implantate in medicinske naprave za invazivne posege (npr. srčne zaklopke, katetre), vojaško tehnologijo (npr. ultrazvočne sisteme za pregledovanje raket) potrošniške izdelke (npr. visokokakovostno avdio opremo, potrošniške telefone) ter komercialne izdelke (elektroniko za nadzorne centre telefonskih podjetij, visoko hitrostne sisteme za obdelavo slik).

Ta širok nabor veščin nam omogoča uporabo tehnik, ki so dokaj nepoznane oblikovalcem pri konvencionalnih proizvajalcih medicinske opreme. Z združevanjem teh med-industrijskih izkušenj in najsodobnejših računalniško podprtih oblikovnih orodij (computer aided design tools ali CAD tools) nam je uspelo narediti dizajn, ki ni le tehnološko napreden ampak omogoča tudi kvalitetno serijsko izdelavo po gospodarni ceni. Tovrsten pristop k izdelavi omogoča ekipam oblikovalcev, načrtovalcev in proizvajalcev vizualizacijo sprememb in prilagoditev. Tako izdelek stalno izboljšujemo in hkrati zagotavljamo nemoteno proizvodnjo.

Rezultat tesnega sodelovanja med našimi zdravniki, elektroniki, programerji in oblikovalci plastike od samega začetka je kvaliteten celosten dizajn. To nam je tudi omogočilo narediti izdelek, ki ustreza vsem zahtevam trga; je zanesljiv in ga je enostavno proizvesti. Primer tega je dejstvo, da so naši polavtomatski defbirilatorji sestavljeni brez vijakov – dizajn je tako dobro zasnovan, da se vse notranje komponente že v proizvodnji med seboj zaskočijo – posledica tega je zanesljivejši dizajn (ni notranjih vijakov, ki bi se na terenu razrahljali) in nižja cena (strošek nakupa vijakov odpade, zmanjša pa se tudi čas proizvodnje). Tovrstne inovacije omogočajo boljši izdelek za nižjo ceno.

Oblikovanje elektronike se začne s shemami, ki postanejo del celostnega oblikovalskega procesa s pomočjo CAD orodij. Računalnik sheme pretvori v načrt vezja kar inženirjem in oblikovalcem plastike omogoča medsebojno sodelovanje pri oblikovanju celostnega dizajna. Podjetje Defibtech je s pomočjo računalnikov proizvedlo virtualen izdelek in tako že pred proizvodnjo zagotovilo zanesljivost izdelka in preprostost izdelave.

Enake računalniške podatkovne baze smo uporabili tudi za izdelavo proizvodnih orodij kot so: plošče tiskanih vezij, plastična orodja, samodejni montažni programi, ICT sonde za preizkušanje tiskanih vezij itd. Z elektronskim prenosom informacij smo se izognili številnim napakam, ki se pojavijo pri običajnih pristopih k načrtovanju proizvodnje.

Defibtrechovi polavtomatski deffbrilatorji so izdelani s pomočjo najsodobnejše avtomatizirane proizvodne in preizkuševalne opreme. Računalniško nadzorovan proces sestavljanja zagotavlja, da so vse naprave sestavljene poponoma enako. Vsaka naprava in njeni sestavni deli, kakor tudi vsi podsistemi so preverjeni in nadzorovani tekom celotnega proizvodnega postopka s pomočjo najsodobnejše preizkuševalne opreme, tehnologijo črtnih kod in posebne proizvodne programske opreme. Še preden izdelek prispe do končnega pregleda je že optično pregledan s strani optičnega računalniškega sistema, vezje je testirano s pomočjo samodejnega ICT sistema, ki preveri na tisoče električnih parametrov delovanje aparata pa preverjeno z namensko izdelano preizkuševalno opremo.

Vsi ti samodejni koraki testiranja zagotavljajo obsežen pregled sestavnih delov Defibtechovih polavtomatski defbrilatorji zagotavljajo pripravljenost sistema za reševanje. Pri defibtechu pa naredimo še korak več – vsak defibrilator je pregledan s strani usposobljenega Defibtechovega tehnika in pred odpremo preizkušen na simulatorju.

Serijski dizajn naših naprav in uporabljena tehnologija uporabljena pri izdelavi naših polavtomatski defbrilatorjev nam omogoča proizvodno zmogljivost potrebno za zadostitev neprestano rastočega povpraševanja na tržišču AED (polavtomatski defbrilator) naprav. Tako našim kupcem ni potrebno čakati na dobavo naprave zaradi omejenih proizvodnih zmogljivosti.

Z uporabo najnaprednejših razpoložljivih proizvodnih metod in dizajna je Defibtechu uspelo zagotoviti stroškovno učinkovit, visoko kvaliteten in zanesljiv izdelek.

Polavtomatski defbrilator Defibtech - preprosto vrhunska tehnologija.