Programska oprema

Programska oprema za analizo dogodkov, Beta Verzija

Programska oprema za analizo dogodkov, Beta Verzija

DAC-600

DefibView programska oprema omogoča analizo dogodkov zabeleženih z Defibtechovim polavtomatskim defibrilatorjem. Analiza dogodkov omogoča nadzornemu medicinskemu osebju rekonstrukcijo sledenja dogodkov pri posameznem oživljanju, pri čemer jim povsem zadostujejo podatki zabeleženi z našim polavtomatskim defibrilatorjem. To je sicer Beta verzija programske opreme, torej še nedokončna verzija programa, in ni primerna za uporabo v diagnostične namene.

Kliknite za prenos

Podprti operacijski sistemi:
- Windows XP
- Windows 2000
- Windows NT 4.0
- Windows 98

Čeprav bi ta program verjetno deloval na operacijskem sistemu Windows 95, pa nam tega pred objavo teh podatkov ni uspelo preveriti.

Navodila za namestitev

Za prenos te programske opreme kliknite na povezavo »Kliknite za prenos.« Čarodej za namestitev vas bo nato vodil čez celoten postopek namestitve. Po namestitvi vas utegne operacijski sistem pozvati, da je potreben ponovni zagon.

Pozor: Če imate nameščeno starejšo verzijo programa DefibView, lahko operacijski sistem od vas zahteva, da program pred namestitvijo te verzije odstranite. Ko čarovnik dokonča namestitev vas prosimo, da v namestitveni mapi preverite, če sta bili datoteki s končnicama .exe in .chm posodobljeni. V kolikor imate še vedno stari verziji datotek, ju boste morali odstraniti in ponovno zagnati namestitveni program.

Zagon programa
Po namestitvi imate dve možnosti zagona programa:
1. V Start Meniju poiščite mapo Defibtech in kliknite na ikono DefibView.
2. V namizju poiščite mapo Defibtech in dvokliknite na ikono DefibView.

Podpora  za Beta verzijo programske opreme

Vprašanja in komentarje v zvezi s to programsko opremo pošljite na info@defibtech.si.. Ker gre za beta verzijo programa so vaši komentarji zelo dobrodošli in nam bodo v veliko pomoč pri izdelavi boljšega proizvoda za kupce prihajajočih izdaj programa.